Päivi
    Niemi

Terapia

 

Sielunhoitoterapia on ammatillista auttamista, jossa psykologinen tieto ja terapeuttiset taidot yhdistyvät kristillisessä viitekehyksessä. 

 

Otan vastaan asiakkaita sekä Helsingissä että Tampereella.

Molemmissa paikoissa keskustassa olevat vastaanottotilat ovat helposti löydettävissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Ensimmäinen käynti vastaanotolla on tutustumiskäynti. Sen aikana keskustelemme terapiaan hakeutumisen syistä ja kyselen toiveita työskentelytapojen suhteen. Samalla tehdään suunnitelma hoidon kestosta ja ajankohdista. Ensimmäisellä kerralla kerron muutenkin terapeuttisen sielunhoidon periaatteista sekä käytännön työskentelytavoistani jotain. Samalla asiakas voi päättää haluaako alkaa terapiasuhteeseen kanssani vai ei.

 

Asiakkaalle hoito on maksullista, 45 minuutin käynti maksaa 60 e, puolentoista tunnin tapaaminen 120 e.

Edellisenä päivänä perutusta käynnistä veloitus on puolet normaalihinnasta ja samana päivänä perutusta laskutus on koko hinnan.

 

Terapiasuhteen lopetus on yhtä tärkeä tilanne kuin aloituskin, sen tähden sitä ei voi lopettaa tekstiviestillä, eikä sähköpostilla. Lopettamisessa katsotaan yhdessä sitä matkaa mitä on kuljettu, mitä on tapahtunut, miten terapia on tehonnut ja miten siitä eteenpäin elämä jatkuu.

Viimeisillä kerroilla annettu palaute on vahvistava ja tärkeä kummallekin, sekä asiakkaalle, että terapeutille.

 

Kristillinen ihmiskäsitys terapiatyöskentelyn taustalla ei edellytä sitä, että asiakas on kiinnostunut hengellisistä asioista, mutta asiakkaan niin toivoessa, niistäkin asioista voi puhua.

  

 Tilat joissa toimin ovat hyvin sisustettuja, kauniisti ja kodikkaasti. Terapiahuoneen viihtyisyys on osa kokonaisvaltaista kohtaamista, jossa asiakkaalla on mahdollisuus kokea itsensä arvokkaaksi ja tervetulleeksi.

 

Helsingin vastaanottopaikan osoite on 

Lapinlahdenkatu 25

 

Tampereen:

Hämeenpuisto 14 f (kolmas kerros)

 

 

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä

Päivi p. 0400 946285

        tai